Reconditionering

 1 1(2)

Poetsen van uw Ford al vanaf € 95,-

Poetsen van uw Ford kunt u rustig over laten aan Wouter Hageman. De doffe lak, de bevlekte bekleding, die muffe geur verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer u uw Ford laat poetsen bij Wouter Hageman in Gendt. Als u uw auto ophaalt na een poetsbehandeling herkent u uw auto bijna niet meer terug. Uw auto straalt en voelt weer heerlijk fris aan.

Autopoetsen wordt vaak onderschat, maar het is een vak apart. Voor een goed resultaat is de nodige ervaring en de juiste poetsmiddelen voor nodig. Verkeerde middelen of werkwijze kunnen onherstelbare schade aanrichten. Neem geen risico, besteed daarom het poetsen van uw Ford uit aan onze poetsspecialisten. Voor de prijs hoeft u het immers niet te laten…

Interieur- en exterieur behandelingen

Bij Wouter Hageman in Gendt kunt u terecht om het exterieur en het interieur van uw Ford te laten reinigen, polijsten, stofzuigen en lichte krasjes te laten verwijderen. Wij rekenen hiervoor € 95,-

Kan uw Ford wel een poetsbehandeling gebruiken?

Is uw lak na verloop van tijd dof geworden, of is het interieur toe aan een opfrisbeurt? Kom dan langs bij Wouter Hageman. Onze werkplaatsspecialisten Marco Flintrop of Melissa Geurts beoordelen vrijblijvend het exterieur en interieur van uw Ford en adviseren u over welke behandeling voor uw Ford het beste is.

Via onze werkplaatsplanner kunt u direct online een afspraak plannen voor het poetsen van uw Ford.

0481-425000 Stuur ons een e-mail Maak een afspraak


Voeg 06-22556065 toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt ons via WhatsApp bereiken.

Snel contact via WhatsApp? Voeg 06-22556065 toe aan uw contactlijst en stuur ons een bericht! Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur.