3D Uitlijnen

he-3

3D Uitlijnen nu tijdelijk slechts € 60,- (25% korting)

3D Uitlijnen zorgt voor een verbetering in de wegligging van uw Ford. Zijn uw banden scheef afgesleten? Of trekt uw Ford naar links of rechts? Of zijn er delen van de wielophanging vervangen? Dan raden wij aan om uw Ford 3D uit te lijnen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, nu slechts € 79,-(tweewielaandrijving) € 60,- (tweewielaandrijving) of € 85,- (vierwielaandrijving) inclusief controle. Met 3D Uitlijnen worden de wielen weer in de juiste stand geplaatst, het voordeel van uitlijnen merkt u direct in de wegligging:

– Uw Ford is stabieler tijdens het rechtdoor rijden;
– Uw Ford is stabieler tijdens het remmen;
– Uw Ford is betrouwbaarder in bochten;
– Het brandstofverbruik wordt niet negatief beïnvloed;
– De bandenslijtage is mooi verdeeld over het gehele loopvlak van de band.

Onze werkplaatsreceptionisten Marco Flintrop en Melissa Geurts kunnen u exact vertellen wanneer dit voor uw Ford aan te raden is.

Geavanceerde 3D Uitlijnapparatuur

Met zeer geavanceerde 3D Uitlijnapparatuur wordt uw Ford vakkundig uitgelijnd door onze door Ford opgeleide technici. Wij maken gebruik van de Hunter HawkEye Elite 3D Uitlijnsysteem. Dit systeem maakt gebruik van 3D HD-camera’s die de stand van uw banden zeer nauwkeuring kunnen uitlezen. Onze technici gebruiken die informatie om de stand van de wielen dermate aan te passen waardoor de wielstand weer optimaal wordt afgesteld. U merkt de verbetering in de wegligging van uw Ford direct!

Maak online een werkplaatsafspraak

Wilt u meer informatie over het 3D Uitlijnen van uw Ford? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via onze werkplaatsplanner kunt u direct online een afspraak plannen voor het 3D Uitlijnen van uw Ford voor slechts € 79,– vanaf € 60,- inclusief controle.

0481-425000 Stuur ons een e-mail Maak een afspraak


Voeg 06-22556065 toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt ons via WhatsApp bereiken.

Snel contact via WhatsApp? Voeg 06-22556065 toe aan uw contactlijst en stuur ons een bericht! Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur.