Airco Service

Updated-Ford-Focus-climate-control

Airco Service voor uw Ford

Airco service is noodzakelijk voor het goed blijven functioneren van de airconditioning van uw Ford. U wilt uw airconditioning fris en krachtig behouden, regelmatig onderhoud is daarvoor vereist. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw airco u in de zomer niet in de steek laat. Wij bieden u verschillende onderhoudspakketten aan voor het onderhoud aan de airco. Vraag onze werkplaatsreceptionisten Marco Flintrop en Melissa Geurts voor advies over het beste pakket voor uw Ford.

Airco Controle: Gratis!

Tijdens een controle van de airco bekijken onze door Ford opgeleide technici de airconditioning. Gekeken wordt of de airconditioning naar behoren functioneert en of er geen zichtbare of onzichtbare beschadigingen zijn aan leidingen of andere onderdelen.

Airco Reiniging: € 39,50

Naast een zorgvuldige controle van de airconditioning door onze Ford technici, wordt het systeem ook gereinigd. Op die manier bent u verzekerd van een goed werkende airconditioning die fris ruikt.

Airco Service: € 115,-

Onze Ford technici vervangen het koudemiddel van het aircosysteem. Uiteraard wordt het systeem weer helemaal getest. Op die manier bent u verzekerd van goed werkende airco.

Maak online een werkplaatsafspraak

Wilt u meer informatie over aircoservice van uw Ford? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via onze werkplaatsplanner kunt u direct online een afspraak plannen. Geeft u dan in het opmerkingenveld aan welk soort onderhoud u wenst. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.

0481-425000 Stuur ons een e-mail Maak een afspraak


Voeg 06-22556065 toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt ons via WhatsApp bereiken.

Snel contact via WhatsApp? Voeg 06-22556065 toe aan uw contactlijst en stuur ons een bericht! Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur.