APK keuring

apkkeuring

APK voor uw Ford € 29.95

Voor uw Ford is de Algemene Periodieke Keuring (APK) een wettelijke verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Wilt u weten wanneer uw APK verloopt? Neem dan vrijblijvend contact met Marco Flintrop of Melissa Geurts (werkplaatsreceptie) op.

Wij voeren de APK uit voor alle auto’s van alle bouwjaren voor een vast bedrag van € 29,95,- all-in, zonder verrassingen achteraf!

Veel van onze klanten kiezen er voor om hun APK keuring te combineren met een kleine of een grote onderhoudsbeurt. Daarmee bespaart u niet alleen tijd, maar u betaalt slechts €19,95 en u krijgt van ons gratis vervangend vervoer!

En bij Wouter Hageman in Gendt kunt u verder nog meer rekenen op:

√ Gratis vervangend vervoer (in combinatie met een onderhoudsbeurt)
√ Geen lange wachttijden
√ Hoogwaardige test- en meetapparatuur
√ Door Ford erkend opgeleid en vakkundig personeel
√ Vriendelijke en persoonlijke benadering
√ Meer dan 30 jaar ervaring met Ford

Wouter Hageman is RDW erkend APK-bedrijf

Als RDW erkend APK-bedrijf controleren wij uw Ford vakkundig op alle eisen die het RDW heeft gesteld aan de APK. Voor de verkeersveiligheid controleren wij de banden, remmen, velgophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Voor de bescherming van het milieu voeren wij een uitlaatgassentest uit. Tot slot controleren we ook of uw voertuiggegevens overeenkomen met de regitraties.

Kortom nadat de technisch specialisten van Wouter Hageman uw Ford APK hebben gecontroleerd kunt u met een gerust en veilig gevoel de weg op.

Maak nu online een afspraak voor uw APK-keuring

Via onze werkplaatsplanner kunt u nu eenvoudig en snel online een APK-keuring plannen. Geef bij ‘gewenste werkzaamheden’ aan of u de APK-keuring wilt combineren met bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt. Uiteraard staan Marco en Melissa u ook graag telefonisch te woord.

0481-425000 Stuur ons een e-mail Maak een afspraak


Voeg 06-22556065 toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt ons via WhatsApp bereiken.

Snel contact via WhatsApp? Voeg 06-22556065 toe aan uw contactlijst en stuur ons een bericht! Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur.