Automaat spoelen

AW-rijimpressie-Focus-2015-10

Automaat spoelen van uw auto slechts € 325,-

Automaat spoelen is wellicht niet het eerste waar u aan denkt bij onderhoud aan uw auto. Toch is het spoelen van de automaat iedere 100.000 kilometer aan te bevelen. Maar liefst 70% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Laat daarom onze, door Ford opgeleide, technici de automaat van uw Ford spoelen. Dit kan klachten voorkomen en zelfs klachten verhelpen. Bovendien is deze ingreep relatief goedkoper dan een reparatie aan de automaat.

Nieuwe automaatbakolie en -filter in uw Ford

Voor slechts € 325,- vervangen wij met geavanceerde apparatuur circa 10 liter automaatbakolie door nieuwe olie. Daarnaast vervangen wij het oliebakfilter van uw Ford, dit oliefilter is niet bij de prijs inbegrepen. De prijs van het oliefilter verschilt per model, uiteraard ontvangt u van ons eerst een prijsopgaaf hiervoor. Het spoelen van de automaat kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakkundige technici. Ford Service dealer Wouter Hageman in Gendt heeft meer dan 30 jaar Ford ervaring, wij weten exact hoe uw Ford in elkaar steekt.

Heeft u automaatbak problemen?

Na verloop van tijd en slijtage kunnen de volgende problemen aan het licht komen, als de automaatbak niet regelmatig is onderhouden. Heeft u een van onderstaande klachten, dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze werkplaatsreceptionisten Marco Flintrop en Melissa Geurts.

– Slecht overschakelen in de versnelling;
– De automaat maakt een bonkend geluid;
– De automaat slipt;
– Een schommelend toerental;
– Het brandstofverbruik is toegenomen;
– Geen response op kickdown;
– De automaat weigert.

Marco en Melissa kunnen u vrijblijvend adviseren of het spoelen van de automaat voor u de klachten gaat oplossen.

Maak online een werkplaatsafspraak

Via onze werkplaatsplanner kunt u direct online een afspraak plannen voor het spoelen van de automaat. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.

0481-425000 Stuur ons een e-mail Maak een afspraak


Voeg 06-22556065 toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt ons via WhatsApp bereiken.

Snel contact via WhatsApp? Voeg 06-22556065 toe aan uw contactlijst en stuur ons een bericht! Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur.