Automaat spoelen

AUTOMAAT SPOELEN VAN UW AUTO SLECHTS vanaf €299,-

Automaat spoelen is wellicht niet het eerste waar u aan denkt bij onderhoud aan uw auto. Toch is het spoelen van de automaat iedere 100.000 kilometer aan te bevelen. Let op sommige auto’s hebben een door de dealer aan te bevelen onderhoudsinterval en kan afwijken van de 100.000 km. Maar liefst 70% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Laat daarom onze opgeleide technici de automaat van uw auto spoelen. Dit kan klachten voorkomen en zelfs klachten verhelpen. Bovendien is deze ingreep relatief goedkoper dan een reparatie aan de automaat.

NIEUWE AUTOMAATBAKOLIE EN -FILTER

Voor slechts € 299,- vervangen wij met geavanceerde apparatuur circa 10 liter automaatbakolie door nieuwe olie. Daarnaast vervangen wij, waar nodig, het automaat oliefilter van de versnellingsbak. Dit oliefilter is niet bij de prijs inbegrepen. De prijs van het oliefilter verschilt per model, uiteraard ontvangt u van ons eerst een prijsopgaaf hiervoor. Het spoelen van de automaat kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakkundige technici. Wouter Hageman in Gendt heeft meer dan 30 jaar Ford ervaring, wij weten exact hoe uw Ford in elkaar steekt.

HEEFT U AUTOMAATBAK PROBLEMEN?

Na verloop van tijd en slijtage kunnen de volgende problemen aan het licht komen, als de automaatbak niet regelmatig is onderhouden.

Heeft u een van onderstaande klachten, dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze werkplaatsreceptionisten

– Slecht overschakelen in de versnelling;

– De automaat maakt een bonkend geluid;

– De automaat slipt;

– Een schommelend toerental;

– Het brandstofverbruik is toegenomen;

– Geen response op kickdown;

– De automaat weigert.

MAAK ONLINE EEN WERKPLAATSAFSPRAAK

Via onze werkplaatsplanner kunt u direct online een afspraak plannen voor het spoelen van de automaat. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch (0481-425000) te woord.

Afspraak inplannen Meer informatie

HomeAutomaat spoelen