Autoschade

foto_02-204035_943x345

Grote of kleine schade aan uw Ford?

Wij helpen u.

Schade rijden aan uw Ford, het liefst denkt u er niet aan, maar toch gebeurt het bijna iedereen wel eens. Schade rijden is gelukkig niet voor iedereen een vaste routine. Wij begrijpen daarom dat u in een geval van schade tegen een aantal vragen aanloopt. Van één ding bent u in ieder geval zeker wanneer u uw schade meldt bij Wouter Hageman: onze werkplaats receptionisten Marco Flintrop en Melissa Geurts doen er alles aan om de gevolgen van deze gebeurtenis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Dat betekent snelle service, gratis vervangend vervoer en wij regelen alles met uw verzekeraar. Zo zorgt Wouter Hageman er voor dat de schade aan uw Ford snel hersteld wordt.

√ Wij regelen alles met uw verzekeraar
√ Gratis vervangend vervoer (vraag naar de voorwaarden)
√ Geen lange wachttijden
√ Alleen gebruik van originele Ford-onderdelen
√ De garantie op de carrosserie blijft gehandhaafd
√ Onze technische specialisten zijn opgeleid voor schadeherstelling
√ Waarborg op werking van de veiligheidssystemen

Spotrepair of uitdeuken zonder spuiten

Sommige kleine schades aan uw Ford kunnen wij eenvoudig en snel herstellen. Dit geldt voor schades niet groter dan 3 – 5 cm. Als er geen lakschade is kunnen wij deze schade uitdeuken zonder spuiten. Indien er toch lakschade is dan kunnen wij plaatselijk spotrepair toepassen. Dan hoeft bijvoorbeeld niet het gehele portier gespoten te worden. En in beide gevallen geldt; u ziet er helemaal niets meer van! U kunt online een afspraak plannen voor het laten herstellen van deze schade.

Grote schade aan uw Ford

Heeft uw Ford veel schade opgelopen? Dat is vervelend, maar wij helpen u verder. Neemt u daarom direct contact op met Marco of Melissa. Zij gaan direct voor u aan de slag en nemen al uw zorgen uit handen.

U bepaalt waar uw schade gerepareerd wordt. Altijd.

Als u zelf beslist waar uw Ford gerepareerd wordt, dan kiest u toch ook voor de Ford Service dealer? Wij gebruiken uitsluitend originele Ford onderdelen en wij weten exact hoe de veiligheidssystemen in uw auto werken. U moet er toch niet aan denken dat bij een onverhoopte tweede schade de airbag niet meer werkt? Kies daarom altijd voor de Ford Service dealer, of u nu WA Casco of Allrisk bent verzekerd, ú bepaalt waar de schade wordt gerepareerd. Ook wanneer de schade aan uw auto niet uw schuld is, u heeft namelijk geen afspraken met de verzekeraar van de tegenpartij!

Mocht uw verzekeraar een verhoogd eigen risico toepassen wanneer u afwijkt van hun instructie, blijft het veel veiliger om uw schade door ons te laten herstellen. Bovendien zijn wij zelfs bereid om in overleg (een deel van) het eigen risico aan u terug te betalen. Vraag hiervoor altijd naar de voorwaarden bij Marco of Melissa van de werkplaatsreceptie. Kortom: u blijft altijd vrij om zelf te kiezen door wie uw auto gerepareerd wordt, Wouter Hageman helpt u daarbij! Altijd.

0481-425000 Stuur ons een e-mail Maak een afspraak


Voeg 06-22556065 toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt ons via WhatsApp bereiken.

Snel contact via WhatsApp? Voeg 06-22556065 toe aan uw contactlijst en stuur ons een bericht! Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur.