Chiptuning CHIPTUNING VAN UW FORD AL VANAF € 495,-

Met chiptuning haalt u meer vermogen uit uw auto. De software van uw auto wordt dermate geoptimaliseerd zodat het maximale vermogen en koppel (trekkracht) beschikbaar wordt. Naast de vermogenswinst wordt het brandstofverbruik van uw auto lager.

Prestatieverbeteringen van 20 – 40% zijn haalbaar voor turbomotoren, voor motoren zonder turbo is de winst 6 – 8%. Het chiptunen van uw auto is ideaal als u vaak met uw caravan op weg gaat. Door het verhoogde koppel (trekkracht) kan de caravan eenvoudiger tegen de heuvel op worden getrokken.

MEER DAN 30 JAAR ERVARING MET FORD

Wouter Hageman heeft al meer dan 30 jaar ervaring. Als Ford Service Dealer kent ook chiptuning voor ons geen geheimen meer. Daarom weten wij als geen ander hoe wij uw auto veilig kunnen chiptunen. Wij weten precies welke prestaties haalbaar zijn voor uw motortype. Wij chiptunen al vanaf € 495,-, prijzen variëren per motortype en model.

Gratis offerte

 

Laat onze werkplaats receptionisten u uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor uw auto. Door het aanvragen van een offerte kunnen wij u de informatie geven over de te behalen vermogenswinst en het toegenomen koppel, en wat de kosten daarvoor zijn.

 

Afspraak inplannen
HomeChiptuning