Chiptuning

Chiptuning_Ford_Focus_ST_Engine
Chiptuning van uw Ford al vanaf € 495
,-

Met chiptuning haalt u meer vermogen uit uw Ford. De software van uw Ford dermate geoptimaliseerd zodat het maximale vermogen en koppel (trekkracht) beschikbaar wordt. Naast de vermogenswinst wordt het brandstofverbruik van uw Ford lager. Prestatieverbeteringen van 20 – 40% zijn haalbaar voor turbomotoren, voor motoren zonder turbo is de winst 6 – 8%. Het chiptunen van uw Ford is ideaal als u vaak met uw caravan op weg gaat. Door het verhoogde koppel (trekkracht) kan de caravan eenvoudiger tegen de heuvel op worden getrokken.

Meer dan 30 jaar ervaring met Ford

Wouter Hageman heeft al meer dan 30 jaar ervaring met Ford. Als Ford Service Dealer kent ook chiptuning voor ons geen geheimen meer. Daarom weten wij als geen ander hoe wij uw Ford veilig kunnen chiptunen. Wij weten precies welke prestaties haalbaar zijn voor uw motortype, daarom is uw Ford bij ons in goede handen. Wij chiptunen al vanaf € 495,-, prijzen variëren per motortype en model.

Eerlijk en gedegen advies

Laat onze werkplaatsreceptionisten (Marco Flintrop en Melissa Geurts) u uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor uw Ford. Stuur een e-mail naar werkplaats@wouterhageman.nl met daarin het kenteken van uw Ford. Marco en Melissa geven u dan meer informatie over de te behalen vermogenswinst, het toegenomen koppel, het gereduceerde brandstofverbruik en wat de kosten daarvoor zijn.

0481-425000 Stuur ons een e-mail Maak een afspraak


Voeg 06-22556065 toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt ons via WhatsApp bereiken.

Snel contact via WhatsApp? Voeg 06-22556065 toe aan uw contactlijst en stuur ons een bericht! Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur.