Nieuwe Ford Transit 14 juli 2019

Slimmere, nog relevantere technologieën om connected te zijn. Krachtigere en efficiëntere motoren. Een opvallend nieuw design. En bovendien nog meer laadvermogen. Dat is de nieuwe Ford Transit.

 

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

Met geavanceerde, splinternieuwe 2.0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren is de nieuwe Transit krachtiger en efficiënter dan ooit. Met vier aandrijflijnen waaronder de toegevoegde 185 pk en 415 Nm koppel ben je er zeker van dat je de motor vindt die aan uw specifieke behoeften voldoet. Welk exemplaar je ook kiest, elke motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen. Hij is zelfs verkrijgbaar als een mild hybride elektrisch voertuig (mHEV), om nog meer brandstof te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen.

 

Helpt je om slimmer te werken

De nieuwe Ford Transit zit vol geavanceerde technologie. Die helpt je om slimmer en efficiënter te werken. Hij is onder meer uitgerust met het Blind Spot Information System en Cross Traffic Alert, die ontworpen zijn om je te waarschuwen voor andere weggebruikers wanneer je van rijbaan verandert of omkeert. Active Park Assist maakt het gemakkelijker om jouw bedrijfswagen te parkeren. En de nieuwe, intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat lange ritten op de snelweg minder vermoeiend zijn en dat er minder brandstof verbruikt wordt. De bedrijfswagen is zelfs uitgerust met een nieuwe, hoogwaardige achteruitrijcamera met inbouwspots en een front wide-view camera, zodat je altijd ziet wat er rond jouw bedrijfswagen gebeurt. De technologie is zo handig dat je jezelf zult afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund.

HomeFordNieuwsNieuwe Ford Transit