Ford Fiesta Huren

272,43

1 week

Incl. BTW

42,50

1 dag 

Incl. BTW

Ford Fiesta
>
  • Ford Fiesta
  • Ford Fiesta
  • Ford Fiesta
  • Ford Fiesta
<

Producteigenschappen

Brandstof
Benzine
Trekhaak
Nee
Aantal zitplaatsen
5
Airconditioning
Ja
Grootboek Verkoop
8200

Omschrijving

Een middelgrote auto huren? Deze midden klasse auto is perfect voor een dagje weg of als je voor je werk een dag op pad gaat.  Met deze midden klasse auto heb je genoeg ruimte voor 5 volwassen personen. Deze auto is altijd luxe uitgevoerd met minimaal airconditioning, audio-installatie, vijf deuren en is maximaal 2 jaar oud. De prijs van deze auto is inclusief btw, allrisk verzekering, pechhulp en 100 vrije km's per dag (daarna € 0,15 / km). 

 

 Huurprijzen

 

 1 t/m 6 dagen

    Vanaf 7 dagen

 

    Prijzen vanaf 15 dagen    

 

 

 Weekend

Zaterdag en Zondag 

            

 

100 km vrij

100 km vrij per dag

 100 km vrij per dag

50 km vrij meer =0.20/km

 

€ 42,50

 € 38,90

 € 33,15

 € 75,-

 


De huurprijzen zijn inclusief 100 km vrij per dag, meer km prijs: € 0,20 cent incl. BTW

U krijgt de auto volgetankt mee, deze moet ook weer volgetankt bij ons terug worden gebracht.

 * In overleg kan deze auto na sluitingstijd retour worden gebracht.

Overige informatie

Wilt u bij het ophalen van de auto een geldig legitimatiebewijs EN rijbewijs meenemen? De borg kunt u vooraf via Ideal betalen of tijdens het ophalen mag deze gepind worden. Let op u kunt de borg niet contant bij ons voldoen.

 

Goed verzekerd.

Al onze huurauto’s zijn standaard goed verzekerd. Wij willen dat u veilig op weg bent, daarom zijn alle huurauto’s allrisk- en inzittenden verzekerd. Het eigen risico bedraagt standaard € 1000,- per niet-verhaalbaar schadegeval. Het standaard eigen risico is optioneel te verlagen naar € 250,-  voor slechts € 8,- per dag.

 

Gaat u naar het buitenland? Geen probleem.

Mocht u met de huurauto naar het buitenland gaan, laat het ons even weten. Dan krijgt u van ons het originele kentekenbewijs en de groene kaart mee. Mochten zich calamiteiten voordoen dan heeft u in ieder geval alle bescheiden bij u.

 

Pech onderweg. Ford Assistance helpt u verder.

Bij pech onderweg kunt u altijd een beroep doen op Ford Assistance. Eén telefoontje naar 0800-7673673 en hulp is onderweg. Een geruststellend idee.

 

Annulering

Om kosteloos te annuleren moet u 24 uur voor de aanvang van de huur bij ons geannuleerd hebben en hier een bevestiging van ons van ontvangen hebben. 

Op al onze verhuurauto/s en bussen zijn de BOVAG huurvoorwaarden en algemene voorwaarde Wouter Hageman zijn van toepassing. (particulier en zakelijk)

 

Extra Productopties