100% onderhouden label 10 september 2019

 

 

Het 100% onderhouden kwaliteitslabel maakt auto-onderhoud transparant. Vanaf nu zie je dit label bij onze occasions staan.

Zo weet je zeker dat die auto een volledige onderhoudshistorie heeft. En dat is wel zo prettig idee als je een andere auto gaat kopen.

Minder kans op onverwachte kosten of ongeplande stilstand

Een goed onderhouden auto daar is altijd goed voor gezorgd. Zo’n auto heeft op tijd het nodige onderhoud gekregen. En daarmee heb je dus minder kans op onverwachte kosten of ongeplande stilstand. Autobedrijf Wouter Hageman kan onder toezicht van de stichting 100% onderhouden het kwaliteitslabel toekennen aan de door hen aangeboden gebruikte auto’s. De auto moet hiervoor altijd het goede onderhoud gekregen hebben volgens het schema van de autofabrikant. Binnen het deelnemende autobedrijf is een 100% expert aangesteld die speciaal opgeleid is om de normen van 100% toe te passen. Je weet dus dat iemand die er verstand van heeft het onderhoud beoordeeld heeft.

Kortom: 100% onderhouden biedt transparantie en zekerheid als het gaat om gecontroleerd auto-onderhoud.

Zoek je een gebruikte auto? En wil je geen onverwachte reparatiekosten? Kies dan voor een auto met het kwaliteitslabel 100% onderhouden. Zie je dat bij een advertentie? Dan is de historie door een 100% expert gecheckt en weet je dat het goed zit. 100% is ook echt 100%.

 

Bekijk onze voorraad

 

HomeNieuws100% onderhouden label