Laatste nieuws

Autobedrijf Wouter Hageman nieuwe hoofdsponsor Bemmelse Dweildag

Autobedrijf Wouter Hageman nieuwe hoofdsponsor Bemmelse Dweildag

Met het ondertekenen van een nieuw contract met de Samenwerkende Horeca Bemmel is de basis gelegd voor veel Dweilplezier op de tweede zondag in juni. Samen met de horeca zal het centrum van Bemmel door plm. 200 vrijwilligers van de Dweildag omgetoverd worden tot een vrolijk en versierd geheel, waar het voor iedereen goed toeven is.

Ook alle andere sponsoren (zowel in geld als middelen) zijn uiteraard van groot belang voor het slagen van deze dag.

Daarnaast is de organisatie van de Bemmelse Dweildag er in geslaagd om een nieuwe hoofdsponsor te vinden:

Autobedrijf Wouter Hageman uit Gendt

Autobedrijf Wouter Hageman is al sinds 1984 een bekende naam in de regio Arnhem-Nijmegen. Als Bosch Car Service en erkend Ford commissionair en reparateur kunnen zij het onderhoud en reparatie van alle automerken uitvoeren.

Wouter Hageman heeft ook een verhuurafdeling waar u een bestelbus, een personenbus, een bakwagen of gewoon een personenauto kunt huren. Ook kunt u ben hen terecht voor een betrouwbare occasion of een splinternieuwe auto, van welk merk dan ook.

Dit jaar zal tijdens het weekend van 13 en 14 juni a.s. een heuse “Dweilauto” van Autobedrijf Hageman op het parcours aanwezig zijn om alle vrijwilligers,  die bezig zijn met de voorbereidingen voor de Bemmelse Dweildag, van een natje en een droogje te voorzien.

Tijdens de Dweildag worden een aantal auto’s van Autobedrijf Hageman geshowd op het grasveld voor het Gemeentehuis, waar ook de finale van  de Dweildag plaats vindt.

Reden temeer om zondag 14 juni a.s. naar Bemmel te komen en weer te genieten van alle dweilorkesten en vertier voor het gehele gezin!

 

Terug naar nieuwsoverzicht