PickUp&Clean 22 april 2020

Liever niet de deur uit? Ford biedt gratis haal- en brengservice

Nooit eerder werkten Nederlanders zo massaal vanuit huis dan tijdens de heersende Corona-uitbraak.
Daarom hebben wij de PickUp&Clean in het leven te roepen, een gratis en veilige haal- en brengservice zodat jouw auto de blijvende aandacht krijgt die het verdient.

Liever niet de deur uit? Ford biedt gratis haal- en brengservice

Met PickUp&Clean bieden wij een oplossing om op een verantwoorde manier onderhoud en service mogelijk te maken. Dankzij dit aanbod wordt direct contact vermeden, maar kunt u toch de auto laten onderhouden of repareren bij ons.

Gemak dient de mens. Juist nu.

De PickUp&Clean bestaat uit een gratis haal- en brengservice van de auto, sleuteloverdracht op locatie en de Video Check. Zo kunt u goed voor uzelf én voor uw auto blijven zorgen.

Met deze service hoeft u niet onnodig de deur uit, omdat de auto wordt opgehaald op de gewenste locatie en daar, na de servicebeurt, ook weer wordt teruggebracht. De sleuteloverdracht kan op iedere locatie, bijvoorbeeld thuis of op het werk. Voor mensen met vitale beroepen is dit een ideale uitkomst.

Maar zie PickUp&Clean ook als een extra gemak tijdens schaarse momenten van vrije tijd.

De kostbare tijd die nodig is voor de ritten tussen huis of werk en dealer nemen wij voor rekening.

Meekijken over de schouder

Als uw auto bij ons in de garage is maakt de monteur een video waarop te zien is of er eventuele reparaties aan uw auto nodig zijn. Deze video ontvangt u per mail of sms.

Zo wordt u op de hoogte gesteld over de status van de auto en blijft het contact met ons persoonlijk.

Afspraak inplannen
HomeNieuwsPickUp&Clean