Private lease keurmerk

WY lease is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Alleen leasemaatschappijen die de consument goed en eerlijk informeren over private lease mogen het Keurmerk Private Lease dragen. Het Keurmerk Private Lease is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Het keurmerk biedt 5 zekerheden voor de consument;

 • Eerlijke voorwaarden;
 • Een compleet product;
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten;
 • 14 dagen bedenktijd;
 • Zekerheid bij klachten.

Wat is het Keurmerk Private Lease?

Het Keurmerk Private Lease is opgericht om consumenten te beschermen voor onvoorziene financiële verrassingen. Auto Abonnement is als een van de eerste private lease maatschappijen aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk biedt vijf zekerheden omtrent voorwaarden, een eerlijk product en bescherming tegen te hoge financiële lasten. Lees hieronder meer over wat het keurmerk précies inhoudt.

Keurmerk zekerheden private lease

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

 1. Eerlijke voorwaarden
  De Algemene voorwaarden zijn eerlijk en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. 

 2. Compleet product
  Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Het leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting en schadeverzekering inzittenden.

 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  De leasemaatschappij gaat samen met jou bekijken en beoordelen hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat de maandelijkse leasekosten betaalbaar blijven.

 4. 14 dagen bedenktijd
  Je moet zorgeloos kunnen genieten van jouw private leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd.

 5. Zekerheid bij klachten
  Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Het keurmerk staat voor:

 • Betrouwbaarheid
 • Helderheid en transparantie
 • Onafhankelijkheid
Keurmerk Private Lease

Onze voorwaarden

HomePrivate lease keurmerk