Ruitschade

ruitschade-autobedrijf-silder

Ruitschade bij uw Ford?

Ruitschade kan ontstaan door steenslag, inbraak of een aanrijding. Als uw Ford ruitschade heeft opgelopen kom dan snel langs bij Wouter Hageman in Gendt. Onze specialisten van de werkplaatsreceptie; Marco Flintrop en Melissa Geurts kunnen u advies geven over hoe de schade aan uw Ford zo snel mogelijk hersteld kan worden. Uiteraard ontvangt u van ons ook geheel vrijblijvend een offerte.

Een sterretje wordt gerepareerd terwijl u wacht

Als u een sterretje in uw voorruit van uw Ford heeft dan moet u daar niet te lang mee blijven doorrijden. Er is een grote kans dat het sterretje een barst wordt. Het herstellen van een sterretje in de voorruit is in de meeste gevallen geheel gratis! Na herstelling ziet u er (bijna) niets meer van. U kunt op deze reparatie eventueel wachten, of u kunt dit combineren met andere werkzaamheden aan uw auto.

Een barst in uw voorruit?

Als u een barst heeft in de voorruit van uw Ford, dan zal de ruit vervangen moeten worden. De technisch specialisten van Wouter Hageman hebben hier veel ervaring mee. De voorruit van uw Ford wordt uiterst vakkundig en goed voor u vervangen. Uiteraard met behoud van de fabrieksgarantie. Ook alle technische componenten zoals de lichtsensor of ruitverwarming worden gedemonteerd, opnieuw geplaatst en afgesteld. Wij maken alleen gebruik van originele voorruiten, omdat de voorruit een essentieel onderdeel is voor de carrosserie stijfheid. U wilt toch geen concessies doen met betrekking tot uw veiligheid?

Goed verzekerd.

Als u WA Casco, WA Plus of WA Mini Casco bent verzekerd dan bent u gedekt voor ruitschade. Zelfs wanneer uw verzekeraar een verhoogd eigen risico toepast als u afwijkt van hun instructie, is het veel veiliger om uw (voor)ruit door ons te laten vervangen. Wij zijn zelfs bereid om in overleg (een deel van) het eigen risico aan u terug te betalen. Vraag hiervoor altijd naar de voorwaarden bij Marco of Melissa van de werkplaatsreceptie. Wist u dat u altijd zelf kunt bepalen door wie uw Ford wordt gerepareerd? Wij helpen u daar graag bij!

Maak nu online een afspraak in onze werkplaatsplanning of neemt u telefonisch contact met ons op.

0481-425000 Stuur ons een e-mail Maak een afspraak


Voeg 06-22556065 toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt ons via WhatsApp bereiken.

Snel contact via WhatsApp? Voeg 06-22556065 toe aan uw contactlijst en stuur ons een bericht! Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur.