Verhuisbus huren in Lingewaard

Ga je verhuizen en wil je voor een scherpe prijs een verhuiswagen huren? Dan ben je bij Wouter Hageman Gendt aan het juiste adres. Wij verhuren verhuisbussen in meerdere formaten. En het mooie is, in al onze verhuisbussen mag je gewoon met je B rijbewijs rijden. Ideaal toch? 

 

Hoe kun je gemakkelijk een verhuisbus huren

Als je gaat verhuizen, kom je voor de keuze te staan of een verhuisbedrijf inschakelen of zelf verhuizen met een bakwagen. Wij verhuren de ideale bakwagen voor een verhuizing. Onze bakwagens hebben een inhoud van maarliefst 20m3 en mag je gewoon rijden met een rijbewijs B.  Al onze bakwagens hebben een elektrische laadlift. Handig voor die zware wasmachine of bank!

Online kun je gemakkelijk inzien of de bakwagen op jouw gewenste datum nog beschikbaar is, en als deze nog vrij is heb je binnen 1 minuut je bakwagen gereserveerd.

Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

Dag   €110,-
Weekend € 175,-
Week   € 714,-

Bestelbusje huren voor je verhuizing

Ben je student of starter en hoef je niet zo veel te verhuizen? Dan hoef je natuurlijk niet zo'n grote bakwagen te huren! Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een Transit 6 m3 of net een iets grotere met 10m3 laadruimte. Allemaal hartstikke betrouwbaar en comfortabel.

Wil je dus een verhuiswagen huren, maar niet te veel geld uitgeven? Huur dan bij Autobedrijf Wouter Hageman in Gendt. De betrouwbare partner in autoverhuur!

 

Bekijk hier onze verhuurbussen en prijzen