Volkswagen Up huren

256,40

1 week

Incl. BTW

40,00

1 dag 

Incl. BTW

Volkswagen Up
>
  • Volkswagen Up
  • Volkswagen Up
  • Volkswagen Up
<

Producteigenschappen

Brandstof
Benzine
Trekhaak
Nee
Aantal zitplaatsen
4
Airconditioning
Ja

Omschrijving

Een compacte auto huren? Deze auto is ideaal als je niet veel ruimte nodig hebt. Onze compacte auto's zijn altijd luxe uitgevoerd met minimaal airconditioning, audio-installatie en vijf deuren. De prijs van deze auto is inclusief btw, allrisk verzekering, pechhulp en 100 vrije km's per dag (daarna € 0,12 / km). Wanneer je voor deze auto kiest, is het ook mogelijk dat je een Peugeot 102 krijgt als huurauto.

 

Huurprijzen

 

1 t/m 6 dagen            

  Vanaf 7  dagen                 

Vanaf 15 dagen      

Weekend

Zaterdag & Zondag   

 

   100 km vrij per dag  100 km vrij per dag
 100 km vrij per dag

150 km vrij / meer = 0.20/km

       

 €37.50 per dag

     €35 per dag  € 32.50 per dag   € 67.50

 De huurprijzen zijn inclusief 100 km vrij per dag, meer km prijs: € 0,20 cent incl. BTW

 

U krijgt de auto volgetankt mee, deze moet ook weer volgetankt bij ons terug worden gebracht.

 * In overleg kan deze auto na sluitingstijd retour worden gebracht.

 

Overige informatie

Wilt u bij het ophalen van de auto een geldig legitimatiebewijs EN rijbewijs meenemen? De borg kunt u vooraf via Ideal betalen of tijdens het ophalen mag deze gepind worden. Let op u kunt de borg niet contant of met creditcard bij ons voldoen.

 

Goed verzekerd.

Al onze huurauto’s zijn standaard goed verzekerd. Wij willen dat u veilig op weg bent, daarom zijn alle huurauto’s allrisk- en inzittenden verzekerd. Het eigen risico bedraagt standaard € 1000,- per niet-verhaalbaar schadegeval. Het standaard eigen risico is optioneel te verlagen naar € 250,-  voor slechts € 10,- per dag.

 

Gaat u naar het buitenland? Geen probleem.

Mocht u met de huurauto naar het buitenland gaan, laat het ons even weten. Dan krijgt u van ons het originele kentekenbewijs en de groene kaart mee. Mochten zich calamiteiten voordoen dan heeft u in ieder geval alle bescheiden bij u.

 

Pech onderweg. Bovag pechhulp helpt u verder.

Bij pech onderweg kunt u altijd een beroep doen op de BOVAG pechhulp. Eén telefoontje naar 088-2692888 en hulp is onderweg. Een geruststellend idee.

 

Annulering

Om kosteloos te annuleren moet u 24 uur voor aanvang van de huur bij ons geannuleerd hebben en hier een bevestiging van ons van ontvangen hebben. 

Op al onze verhuurauto/s en bussen zijn de BOVAG huurvoorwaarden en algemene voorwaarde Wouter Hageman zijn van toepassing. (particulier en zakelijk)

 

 

Extra Productopties