Wat is private lease?

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een nieuwe auto. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij private lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Wil jij een auto rijden die helemaal naar jouw wensen is samengesteld? En vind jij het fijn om precies te weten waar je iedere maand aan toe bent? Dan is private lease iets voor jou!

Waarom bij WY lease, leasen?

Wat is private lease via WY lease? We bieden je de mogelijkheid om jouw ideale auto online samen te stellen. Hoe werkt het? Je kiest jouw favoriete model en kiest vervolgens de basis uitvoering, extra uitvoering of luxe uitvoering. Daarna kies je de kleur, en extra opties zoals winterbanden. Ook kies je een eigen risico bedrag. Dit bedrag is van invloed op je maandelijkse leaseprijs. Als je tevreden bent over de samenstelling kun je vrijblijvend een offerte aanvragen of direct een proefrit aanvragen bij de dealer.

Vind jij de kosten die je maandelijks kwijt bent aan jouw auto soms ook onoverzichtelijk en zou je liever iedere maand precies weten wat jouw auto je kost? Dan is een private leasecontract wat voor jou. Je rijdt in een splinternieuwe auto en betaalt een overzichtelijk, vast bedrag per maand.

Bekijk direct onze private lease acties. WY lease kan iedere gewenste auto leveren die u maar wilt, staat uw auto niet tussen onze acties? Neem gerust contact met ons op. Wij zoeken graag met u mee naar de gewenste auto.

Onze voorwaarden

HomeWat is private lease?