Winterbanden / wissel / opslag

177445_Evaluations_des_pneus_d_hiver_collaboration_avec_le_Guide_de_l_Auto
Winterbanden

Winterbanden zijn essentieel als u het hele jaar veilig de weg op wilt met uw auto. In de Herfst en Winter bent u met winterbanden in het voordeel. Winterbanden hebben meer grip in de regen, sneeuw, ijzel en tijdens de vorstperiode. Vele bandentesten laten zien dat de remweg met winterbanden significant korter is dan zomerbanden in dezelfde situatie. En wist u dat winterbanden in diverse landen verplicht zijn als u bijvoorbeeld met uw auto op wintersport gaat? En dat u in deze landen volledige aansprakelijkheid heeft bij een ongeluk als u niet aan de winterbandenverplichting voldoet? Neem dus geen risico.

Bekijk al onze winterwielsets per model

Wij maken graag voor u een offerte voor winterbanden of een complete winterwielset voor uw Ford. Bij ons heeft u de keuze uit de keuze uit alle bandenmerken zoals Michelin, Bridgestone, Vredestein en Continental. Wilt u een volledig overzicht per Ford model de verschillende wielsets? Bekijk dan deze bijlage (alle prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld). > BEKIJK ALLE 2016 WINTERWIELSETS PER MODEL

Onze werkplaatsreceptionisten Marco Flintrop en Melissa Geurts helpen u graag verder voor de beste keuze voor winterbanden op uw Auto.

ACTIE – ACTIE – ACTIE

Tijdens de actieperiode in oktober profiteert u van de Wouter Hageman Winterbanden Gekte! Bij aanschaf van 4 winterbanden op stalen of lichtmetalen velgen monteren wij gratis uw nieuwe set winterbanden op uw auto. Maar dat is niet het enige, u krijgt uw auto weer als nieuw terug!

Wij wassen & stofzuigen uw auto. Als u uw auto weer komt ophalen lijkt hij als nieuw, en ruikt hij heerlijk fris!

Bandenwissel bij Wouter Hageman

Bij Wouter Hageman betaalt u €35 voor het wisselen van de wielen.
De wissel duurt ongeveer een half uur.
Terwijl u wacht in ons speciaal ingerichte bandenwissel café  wisselen wij uw banden.

Bandenopslag bij Wouter Hageman

Bij Wouter Hageman kunt u er ook voor kiezen om uw winter- en zomerbanden op te slaan. Voor € 25,- per wissel liggen uw banden veilig en droog.


Voeg 06-22556065 toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt ons via WhatsApp bereiken.

Snel contact via WhatsApp? Voeg 06-22556065 toe aan uw contactlijst en stuur ons een bericht! Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur.