Incl. BTW Excl. BTW

Smart ForFour Electric

1 week  240,38
Incl. BTW
1 dag  37,50
Incl. BTW

Producteigenschappen

Brandstof
Elektrisch
Aantal zitplaatsen
4
Airconditioning
ja
Cruise Control
ja

Omschrijving

Wanneer u toch een auto nodig heeft, maar ook toch rekening wilt houden met de milieu effecten, dan is deze elektrische Smart een prima alternatief Deze Smart rijdt met één lading ca 120 km. Dus perfect voor de regionale ritten of boodschappen zonder milieu belasting.

Alles verandert maar het principe blijft hetzelfde. Deze Smart Forfour belooft veel: meer comfort, uitrusting en veiligheid maar nog altijd in een compacte verpakking. De "brandstof"kosten voor het rijden van deze Smart zijn € 0,18 per kilometer deze worden separaat op uw order vermeld 

Goed verzekerd:

Al onze huurauto’s zijn standaard goed verzekerd. Wij willen dat u veilig op weg bent, daarom zijn alle huurauto’s allrisk- en inzittenden verzekerd. Het eigen risico bedraagt standaard € 1000,- per niet-verhaalbaar schadegeval. Het standaard eigen risico is optioneel te verlagen naar € 350,-  voor slechts € 12.50,- per dag.

Op al onze verhuurauto/s en bussen zijn de BOVAG huurvoorwaarden en algemene voorwaarde Wouter Hageman zijn van toepassing. (particulier en zakelijk)

 

Extra Productopties